Články Grilovací sezóna začíná!

Grilovací sezóna začíná!

Léto je tu a s ním grilovací sezóna. Přichystejte rodině a přátelům lahodné pokrmy z čerstvých surovin a užijte si společné chvíle. Buďte na tuto sezónu dobře připraveni. Jaké vybavení a oblečení by vám nemělo chybět? Inspirujte se našimi tipy a staňte se hvězdou každé grilovačky!

Grilujeme na zahradě: Jaké vybavení a náčiní vám usnadní práci?

Chcete, aby grilování slavilo úspěch? Uspořádejte párty v teplém letním odpoledni. Poradíme vám, co potřebujete za vybavení a náčiní. Vytiskněte si náš seznam, abyste na nic nezapomněli:

 

1. Gril: Nejprve si vyberte gril. Nejoblíbenější jsou grily na plyn, elektřinu a uhlí. Ke grilu neodmyslitelně patří různé rošty, nádoby, košíky a náčiní, které se prodává i v sadách. Měly by obsahovat alespoň kleště, obracečku, štětec na marinádu a grilovací vidlice. Milovníci masa mohou rozšířit vybavení o teploměr na maso.

2. Ochranné pomůcky: Během grilování se vám budou hodit ochranné pomůcky, například rukavice proti poletujícím jiskrám a žáru z uhlí nebo zástěra na vaření. Pokud se však do přípravy jídla pustí manžel, bratr, otec nebo kamarád, překvapte ho zástěrou pro muže, která ho ochrání před ušpiněním.

3. Chladící box: Na zahradní párty nezapomeňte přinést přenosnou lednici nebo chladící box na nápoje a potraviny pro grilování.

4. Čištění grilu: V neposlední řadě se vám bude hodit příslušenství na čištění grilu. Kartáče a čisticí prostředky vám usnadní údržbu roštu s připálenými zbytky jídla.

5. Zahradní nábytek: Pro dokonalou atmosféru na zahradě si pořiďte pohodlný zahradní nábytek s dostatkem míst k sezení.

6. LED osvětlení: Až se setmí, nezapomeňte mít poblíž stolu solární lampy nebo LED osvětlení.

7. Deky a polštáře: Pro hosty, kterým je často chladno, mějte připravené teplé deky. Nabídněte jim pohodlné polštáře nebo sedací pytle.

8: Hudba: A samozřejmě, na skvělé párty nesmí chybět hudba z reproduktorů.

Když grilovat, tak ve stylovém oblečení!

I na grill party můžete vypadat stylově. Pokud vyrážíte na zahradní večírek, překvapte ostatní originálním outfitem. Vyberte si z naší nabídky dámských a pánských triček a ukažte, jak moc jste vášnivým milovníkem grilování.

Chcete něco skutečně jedinečného? Vyjádřete svou osobnost tričkem s vlastním potiskem a podarujte všechny hosty podobnými tričky. Můžete navrhnout vlastní design, text nebo obrázek a vytvořit tričko podle svých představ. Zaručeně tím vykouzlíte hostům úsměv na tváři.

Myslete i na sebemenší detaily

Kromě vtipných triček a zástěr na grilování můžete párty ozvláštnit hrnky s grilovací tématikou. Zapomeňte na pokrmy servírované na papírových táccích a pořiďte rustikální sadu nádobí, kterou můžete použít pro tyto speciální příležitosti s lidmi, které máte rádi.

Hlavní je, abyste si grilování užili. Nadcházející léto může být jedinečné pro vás i vaši rodinu a přátele!