Články Jak udělat kamarádce na narozeniny radost?

Jak udělat kamarádce na narozeniny radost?

Narozeniny jsou zvláštní příležitostí, kdy můžeme oslavit život a přátelství. Když má vaše narozeniny vaše kamarádka, je to ideální příležitost, jak jí ukázat, jak moc ji máte rádi a jak vám na ní záleží. Proto jsme pro vás připravili několik tipů a nápadů, jak pro ni připravit nezapomenutelnou oslavu.

Vrhněte se na plánování!

Abyste si všichni oslavu užili, určitě byste si se vším měli dát záležet a všechno do nejmenších detailů naplánovat. Začít můžete s tématem oslavy. Má vaše kamarádka nějaký oblíbený film nebo knihu? Věnuje se ve svém volném čase něčemu? Zamyslete se nad tím, co se vaší kamarádce líbí a co ji baví, a podle toho společně s kamarády vyberte téma oslavy.

Dalším bodem na našem seznamu jsou zábavné aktivity. Aby byla oslava nezapomenutelná, neměli byste vynechat vtipné aktivity, které si užijí všichni hosté! Máte rádi karaoke, deskovky, tanec nebo třeba společné tvoření? Vyberte ty, které vás všechny budou bavit, a připravte si vše, co k jejich realizaci budete potřebovat. Zapomenout byste při plánování a přípravách neměli ani na občerstvení, protože dobré jídlo a pití jsou nedílnou součástí oslav. Připravit můžete například tematické menu, které bude ladit s celkovou atmosférou oslavy. Nebo prostě sežeňte to, co má oslavenkyně ráda. A nezapomeňte na dobrý dort!

A posledním bodem před tím, než se vrhnete na přípravy, je hezky naplánované překvapení! Nečekaný tajný host nebo třeba výlet na oblíbené místo mohou udělat oslavu vážně nezapomenutelnou! Důležité je ale vše dobře připravit a zařídit, aby překvapení opravdu zůstalo překvapením.

Po tom, co všechno naplánujete, se můžete vrhnout na finální přípravy. Místo vybrané pro oslavu tematicky vyzdobte a připravte si vše, co budete na vámi vymyšlený program potřebovat. Rozmístěte stoly s jídlem a vytvořte na místě příjemnou atmosféru!

 

A jak vybrat dárek pro kamarádku?

Už samotnou oslavou kamarádku určitě potěšíte, přesto jí ale můžete vykouzlit ještě větší úsměv na tváři pěkným dárkem. Místo tradičních dárků k narozeninám ale zkuste spíš vymyslet něco originálního a osobního. Ukážete tím oslavenkyni, že ji znáte a že vám na ní opravdu záleží. Například fotokniha plná společných vzpomínek, ručně vyrobený náramek nebo osobní dopis mohou udělat mnohem větší radost! Vybírat můžete také z mikin a triček s nejrůznějšími vtipnými obrázky a texty, nebo využijte vaši kreativitu a pusťte se do personalizovaných mikin s vlastním potiskem!

Tak a teď už jste na oslavu připraveni! Nemusíte se bát, že se něco pokazí. I když vše nedopadne podle vašich představ, nezapomeňte na to, že pravým tajemstvím k nezapomenutelné oslavě je hlavně to, abyste se všichni bavili. Hoďte všechny starosti za hlavu a pořádně si oslavu užijte!